Läkarbesök

Resan som eventuell äggdonator fortsätter, jag har varit på läkarbesök och fått klartecken. Tänk att hälften redan är gjort?! Nu väntar kuratorsbesök och sedan nya blodprover.

Jag fick berätta min medicinska historia. Hur många graviditeter? Hur många barn? Är de friska? Hur många kejsarsnitt respektive vaginala förlossningar? Allt diskuterades. Jag fick också beskriva mitt utseende och mina interssen. När jag gör det och läkaren antecknar för fullt säger han plötsligt, liksom lite för sig själv: -"Det här är perfekt."

Eftersom donator och mottagaren matchas i största möjliga mån har jag förstås fått för mig att han har en speciell kvinna i åtanke redan. När besöket var över satt jag och maken och pratade. Maken följde med mig på läkarbesöket och kommer följa med de andra gångerna också. Det är helt mitt eget beslut men att ha hans stöd betyder mycket för mig! Vi pratade och jag blev alldeles gråtmild: -Det finns en kvinna där ute som läkaren tänker på. Det finns en kvinna där ute som kanske själv inte vet att jag finns och är på väg. Kanske hennes väntan och längtan snart kan få ett slut?

Det känns magiskt och stort. Väldigt stort.


RSS 2.0